Do you dare to taste rotten food?
EN: EnergieKas is looking for fermentation enthusiasts for our first DIY fermentation feast! Anyone who makes or would like to make miso, ginger beer, kimchi, cheese, sauerkraut or other fermented foods is invited. Bring your homemade fermented delicacies and taste those of others, share recipes, and get to know EnergieKas.
This evening is part of RotClub: Through fermentation we preserve abundant seasonal vegetables so that we can eat them in another season, we brew healthy drinks such as ginger beer or we make miso and kimchi. Are you a fermenter or do you know people who (want to) do so? Let us know, we would like to invite you to Rot Club, a fermentation collective from The Hague, where we share knowledge and facilities and organize joint activities.
08-05 DIY Fermentation Feast (EN & NL)
05-06 DIY Fermentation Feast (EN & NL)
03-07 Verteren en fermenteren, miniworkshop voor beginners deel 1 (NL)
10-07 Verteren en Fermenteren, miniworkshop voor beginners deel 2 (NL)
NL: EnergieKas is op zoek naar fermentatie enthousiastelingen voor onze eerste Doe Het Zelf fermentatie avond! Iedereen die miso, gemberbier, kimchi, kaas zuurkool of ander gefermenteerd eten maakt of zou willen maken is van harte uitgenodigd. Breng je zelfgemaakte gefermenteerde lekkernijen mee en proef die van anderen, deel recepten en maak kennis met EnergieKas.
Deze avond maakt deel uit van RotClub: Middels fermentatie maken we in overvloed aanwezige seizoensgroenten in zodat we ze in een ander seizoen kunnen eten, brouwen we gezonde drankjes zoals gemberbier of maken we miso en kimchi. Ben jij een fermenteerder of ken je mensen die daarmee bezig (willen) zijn? Laat het ons weten, we nodigen je graag uit voor Rot Club, een haags fermentatie collectief, waar we kennis en faciliteiten delen en gezamenlijke activiteiten organiseren.