Channa Boon
Bewoner, Initiatiefnemer, buurttuin KleinHoefblad Schilderswijk
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Ik ben 1 van de initiators van buurttuin Klein Hoefblad in de Schilderswijk, aan het Meester de Bruin plein. We hebben daar op bescheiden wijze kruiden, artisjokken, dropplanten, gojibessen, vijg, fruitbomen, etc om een eetbare tuin van te maken/ te zijn.
Wat maakt dat je doet wat je doet?
Geinteresseerd in energie transitie, in manieren te vinden om als mens in respectvolle relatie met de natuur te leven. Tegen plastic verpakking, vóór biologische boeren. De tuin was ooit bedoelt als permacultuur tuin, dat is niet echt gelukt.
Waarom heb je je aangesloten bij Ons Eten?
We zoeken vanuit de straat aansluiting bij andere idealistische initiatieven die met voedsel en de natuur om ons heen bezig zijn.
Wat breng je mee naar ons gemeenschappelijke voedsellandschap?
De buurttuin, mijn netwerk, ervaring. Groene vingers.
Wat kan de community van Ons Eten voor jou betekenen?
Het zijn van een community waar je aan kunt kloppen voor raad en misschien hulp bij het maken van dingen/ oplossingen, etc.