marijke Schutjens

Ondernemer, Pannemand ..
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Mijn naam is marijke , ik maak sinds 3 jaar een soort moderne hooi kist.. een Pannemand van stof ik maak ze op bestelling zodat hij maximaal aansluit bij de wensen van de klant
Door te koken met de pannemand kan je energie zuinig koken, je kan tijd winst creeren , je kan je eigen recepten koken , maar je moet gaan spelen met tijd. Het vraagt om verandering Een mooie zoektocht die voor ieder anders is
Wat maakt dat je doet wat je doet?
Ik vindt het een soort spaarlamp in de keuken , graag promoot ik het idee van hooikist koken .
Graag praat ik met mensen of deze energie besparing iets voor hen zou zijn
En welke gerechten zij hier in zouden willen proberen
Waarom heb je je aangesloten bij Ons Eten?
Lokaal eten . Voedzaam eten energiezuinig klaarmaken. Duurzaamheid , Openstaan voor nieuwe initiatieven…
Allemaal punten die ik bij julie zie. Ik verheug me er op andere initiatief nemers te ontmoeten , en ik hoop dat zij mij gaan vinden. Ik ben maar een piepklein bedrijfje met een naaimachine op zolder
Wat breng je mee naar ons gemeenschappelijke voedsellandschap?
Ik draag graag mijn eigen steentje bij.
Door te verbinden , vertellen
Ik heb lang in het buitenland gewoond
En heb daardoor verschillende keukens leren kennen
Wat kan de community van Ons Eten voor jou betekenen?
Lokaal in contact komen met nieuwe mensen, andermans initiatieven ondersteunen,
Bewustwording verbeteren
We moeten met zijn allen veranderen