Puk Maaskant

Ondersteuning Haagse Voedselraad
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Hoi ik ben Puk en recentelijk samen met mijn zusje komen wonen in Den Haag. Afgestudeerd voor Organisatiewetenschappen aan Tilburg University.

Momenteel heb ik een ondersteunende rol bij de vereniging Ons Eten/Haagse voedselraad en ben ik bezig met een onderzoek naar voedselarmoede in Den Haag. Daarnaast geef ik plantaardige kookworkshops bij de kookstudio FOAM.

Wat maakt dat je doet wat je doet?
Ik ben geïnspireerd door de positieve impact die plantaardige voeding kan hebben op de menselijke gezondheid, het klimaat en het dierenwelzijn.

Verder ben ik vrijwilliger bij Lekkernassuh
Wat breng je mee naar ons gemeenschappelijke voedsellandschap?
Ik ben gemotiveerd om de verbindende factor te zijn tussen verschillende partijen. Hierbij vind ik het belangrijk dat elke belanghebbende zijn potentie benut. Om dit te faciliteren luister ik met een geïnteresseerd oor en denk ik graag mee.

Het creëren van waarde door samenwerken geeft mij energie. Voornamelijk als dit de samenleving een stukje groener kan maken. Door gebruik te maken van mijn soft skills zet ik graag deze passie in om duurzame impact binnen en tussen organisaties te bewerkstelligen.