Mark van Duijn

Creatieve en initiatiefrijke ondernemer
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Als gediplomeerd voedingsspecialist met ervaring in de foodsector heb ik jarenlange ervaring met voedsel. De enorme verschillen tussen lokaal en internationaal weet ik eenvoudig uit te leggen en aan te tonen door proefsessies. Verder zet ik me in om de voedselketen écht rond te krijgen door het gebruiken van voedselresten waar bokashi of compost mee gemaakt kan worden.
Wat maakt dat je doet wat je doet?
Omdat ik vind dat de consument het recht heeft om te weten waar het voedsel vandaan komt en wat er precies in zit. Ik heb een hekel aan misleiding en vind het soms onrechtvaardig dat bepaalde informatie achter gehouden wordt. Daarom geef ik graag voorlichting over gezond voedsel. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen opgroeien met kennis van gezond eten zodat ze kunnen onderscheiden wat de kwaliteit is.
Waarom heb je je aangesloten bij Ons Eten?
Om kenbaar te maken dat ik open sta voor samenwerking om op eerlijke wijze voorlichting te geven over voeding.
Wat breng je mee naar ons gemeenschappelijke voedsellandschap?
Ik verzin graag creatieve manieren om mensen te bereiken en ik geloof dat er andere wegen zijn om de wereld in harmonie te krijgen zonder de bekende en beruchte klimaatregelingen die veel weerstand oproepen.
Wat kan de community van Ons Eten voor jou betekenen?
Een platform om mijn diensten te delen en te netwerken met gelijkgestemden!