Gabriella van der Linden

Bewust Den Haag, Pluk Den Haag
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Ik geef workshops en cursussen in voedsel conserveren (zoals fermenteren en wecken) en duurzaam huishouden. Dit doe ik onder andere bij Pluk Den Haag, een paradijselijk plekje aan de rand van Den Haag, waar ik ook de winkelactiviteiten coordineer, producten ontwikkel en allerlei voedsel inmaak voor de verkoop (denk aan jams, chutneys, soepen, siroop en azijn). Daarnaast ben ik coordinator van Bewust Den Haag, een platform voor ondernemers en organisaties die mensen uit Den Haag en omgeving willen helpen bij het maken van bewuste keuzes rond gezondheid en geluk.
Wat maakt dat je doet wat je doet?
Ik houd me met dit thema bezig omdat het een van de belangrijkste zaken is waar je je mee bezig kunt houden. Goed voedel ligt aan de basis van gezond en gelukkig leven (en voor goed voedsel is goed omgaan met de aarde nodig).
Waarom heb je je aangesloten bij Ons Eten?
Omdat het tijd is om ons meer te richten op kwaliteit: van voedsel, van leven, van beslissingen nemen.