René Wagenaar

Ondernemer, Blogger bij Maag van Den Haag & Ons Eten
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Ik heb bij de beste Haagse Food- en wijnspeciaalzaken gewerkt.
Wat maakt dat je doet wat je doet?
Ik word gepassioneerd van mooie producten, smaken en verhalen. Ik geloof in de beweging van onderop, om tot een socialere en rechtvaardigere samenleving te komen.
Waarom heb je je aangesloten bij Ons Eten?
Ik blog sinds 2012 over de Haagse groen-, voedsel- en energietransitie.
Wat breng je mee naar ons gemeenschappelijke voedsellandschap?
Ik beschik over een grote warenkennis. Ik verbind graag partijen die op het eerste gezicht geen logische partners lijken. Ik heb veel kennis van CMS systemen (WordPress, Drupal, Magento etc.) voor websites en zoekmachine optimalisatie (SEO).
Wat kan de community van Ons Eten voor jou betekenen?
Samenwerking.