Gabriella van der Linden

Ondernemer, Professional, Hemel & Aardewerk, Bewust Den Haag
Wie ben je & op welke wijze ben je (professioneel) bezig met voedsel?
Ik geef workshops en cursussen in voedsel conserveren (zoals fermenteren en wecken), duurzaam huishouden en permacultuur tuinontwerp. Dit doe ik meestal in mijn eigen atelier en winkel Hemel en Aardewerk aan de Zuiderparklaan. Daarnaast run ik Bewust Den Haag, een platform waarmee ondernemers en organisaties in de Haagse regio meer zichtbaarheid krijgen voor hun aanbod rond gezondheid van lichaam, geest en aarde.
Wat maakt dat je doet wat je doet?
Ik houd me met dit thema bezig omdat het een van de belangrijkste zaken is waar je je mee bezig kunt houden. Goed voedsel ligt aan de basis van gezond en gelukkig leven (en voor goed voedsel is goed omgaan met de aarde nodig).
Waarom heb je je aangesloten bij Ons Eten?
Omdat het tijd is om ons meer te richten op kwaliteit: van voedsel, van leven, van beslissingen nemen.