Samen een lokaal, duurzaam en gezond voedselsysteem creëren.
We willen én kunnen dat niet alleen doen.

Sluit jij je net als al die andere bewoners, initiatieven en organisaties aan bij Ons Eten? Door ons met elkaar te verbinden staan we sterker, dus bouw mee aan onze community! Iedereen die zich herkent in ons verhaal (zie de Waarom, Hoe & Wat? op de homepage) is van harte welkom.

Registreer je via bovenstaande knop en help op jouw manier mee om een vitaal en lokaal voedselsysteem voor de stad Den Haag en omgeving te creëren.

Samen kunnen we de transitie naar een duurzaam voedselsysteem met gezond en betaalbaar eten voor iedere bewoner van Den Haag en regio versnellen!

Als je je registreert, wordt er automatisch een profiel voor je aangemaakt binnen onze online community. Dit profiel kun je op elk gewenst moment verder vormgeven en biedt je de kans om je verder te verbinden met mensen, organisaties, projecten en activiteiten die deel uitmaken van Ons Eten.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ben je benieuwd hoe je lekker praktisch via je bord een positieve bijdrage kunt leveren aan een lokaal en vitaal voedselsysteem? Klik hierboven door naar tips voor duurzaam en gezond eten, en hoe en waar je lokaal direct aan de slag kunt.

Meer tips ontvangen en direct op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Ons Eten Den Haag en de Haagse Voedselraad? Schrijf je hierboven in voor onze nieuwsbrief. Via die weg hoor je ook direct wat wij met al onze leden samen weten te bewerkstelligen in het creëren van een heel eetbaar voedsellandschap voor Den Haag en regio.