DIY RotDiner
EnergieKas nodigt ale fermentatie enthousiastelingen uit voor onze Doe Het Zelf RotDiners! Iedereen die miso, gemberbier, kimchi, kaas, zuurkool of ander gefermenteerd eten maakt of zou willen maken is van harte uitgenodigd. Breng je zelfgemaakte gefermenteerde lekkernijen mee en proef die van anderen, deel recepten en maak kennis met elkaar en met de EnergieKas. Dit doen we in 2024 elke eerste woensdag van de maand van 18:00-20:00 uur bij de EnergieKas.
Deze avond maakt deel uit van het RotClub programma: middels fermentatie maken we in overvloed aanwezige seizoensgroenten in zodat we ze in een ander seizoen kunnen eten, brouwen we gezonde drankjes zoals gemberbier of maken we miso en kimchi. Ben jij een fermenteerder of ken je mensen die daarmee bezig (willen) zijn? Laat het ons weten, we nodigen je graag uit voor RotClub, een Haags fermentatie collectief, waar we kennis en faciliteiten delen en gezamenlijke activiteiten organiseren.