Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Organisatie

Stichting GoedEten

Onderneming, Non-profit

Stichting GoedEten faciliteert de ruimte (keuken en restaurant gedeelte) in de Helena (Helena van Doeverenplantsoen 3, Den Haag) en stelt deze beschikbaar voor initiatieven die vanuit een duurzame en/of sociaal maatschappelijke visie willen koken en door middel van eten mensen met elkaar willen verbinden, zoals de Volkskeuken en Conscious Kitchen. In de Helena verzorgen we tevens twee eigen initiatieven Ran’s Kantine en De He-y-lena Cafe.


GoedEten onderneemt volgens vijf duurzaamheidspijlers: 1. lokaal & seizoensgebonden, 2. gezonde aarde (biologisch), 3. van knol tot blad (no waste), 4. plantaardige eiwitten en 5. duurzaam voor je lijf (gezonde voeding).

Contactpersonen van Stichting GoedEten
Projecten van Stichting GoedEten
Activiteiten in het verleden (als mede-organisator)